Sota l'organització del Club Esquaix Atlètic Castellet i del Gimnàs Marca, amb la col·laboració de l'Ajuntament, del centre excursionista i de diversos voluntaris, Sant Vicenç va acollir dijous la primera edició dels 10 km nocturns de Vallhonesta en modalitat entrenament amb un gran èxit de participació. La prova va aplegar un total de 165 atletes que van poder gaudir del circuit de la cursa d'una manera molt especial, a la llum de la lluna. Tot i ser un entrenament, els primers corredors van creuar meta en 43 minuts tenint en compte la duresa del circuit amb 840 metres de desnivell acumulat en els 10 km. A l'arribada tothom va poder gaudir d'un refrigeri, i d'una sessió de ball discoteca.

Les inscripcions per a la cursa oficial dels 10 km de Vallhonesta i les curses per a infantils, del 21 de setembre, ja estan obertes a la pàgina web del Club Esquaix Atlètic Castellet: www.ceac.cat. Enguany es compleix la desena edició amb moltes sorpreses.