El torneig Circuit Juvenil de la Federació Catalana de Tennis, que es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Vic, va finalitzar amb molt bons resultats per als jugadors del Club Tennis Manresa. En la categoria d'aleví masculí, Gerard Oltra es va proclamar campió després d'imposar-se a Jordi Lloansí, del CT Vic, per un doble 6 a 2, i així va assolir el primer títol del club manresà. El segon va arribar en la categoria d'infantil femení, quan Maria Oltra va superar Yasmín, del Club Tennis Mataró, en un partit molt disputat que es va resoldre per un ajustat 7-5 i 6-4.

El tercer i definitiu títol va arribar en la categoria infantil masculí, on Artur Vargas es va endur la copa després de superar Nil Martínez, del Club Tennis Torelló, per un doble 6 a 3.

També a les instal·lacions del Club Tennis Terrassa 'Peditxes' hi va haver bons resultats per al club manresà, i Marc Monclus hi va obtenir la màxima puntuació del campionat juvenil..