L'entrenadora del Club Patí Manresa Noemi Isla i la seva germana Ashley Isla van participar aquest cap de setmana passat en els Campionats d'Espanya absoluts de patinatge artístic, celebrats al poliesportiu municipal del Plantio de Coslada (Madrid).

En la modalitat de figures obligatòries, Noemi Isla (entrenada pel també tècnic del CP Manresa ell cardoní Xavier Òrrit) es va proclamar campiona estatal absoluta. En aquesta competició, Noemi Isla va ser molt regular i va destacar l'execució de la figura 38, que la va portar a obtenir el primer lloc i la seva classificació per als campionats internacionals en aquesta modalitat, en què la segona plaça va ser per a Sara Castillo (CP Parets) i la tercera, per a Júlia Marco (CPA Mollet).

En l'especialitat lliure, tant Noemi com Ashley Isla van fer una gran execució del seu programa curt, que les va fer ocupar el tercer i el cinquè lloc, respectivament, en la primera jornada. En el programa llarg, molt disputat, Noemi Isla va acabar en quarta posició i la seva germana, tot i estrenar-se en la màxima categoria, va ser novena. El podi, en aquest cas, va estar format per Júlia Ventura (CP L'Aldea), Isabel Repullo (CP Parets) i Aida Vieites (CPA Maxia)