Marco Wittmann va assolir ahir una victòria que li permet poder consolidar-se al capdavant dins de la classificació general del DTM, el campionat alemany de turismes. Ahir, en el circuit de Nürburgring es va adjudicar el primer lloc en la que era la setena prova del DTM, al volant del seu BMW. El català Dani Juncadella (Mercedes), per la seva banda, va aconseguir entrar a la meta ahir en una cinquena posició, la millor de l'any, i així va sumar els primers punts en tota la temporada.

El domini de Wittmann, durant la temporada, està sent molt clar. De fet, el d'ahir a Nürburging va ser la quarta victòria parcial, el segon consecutiu. Sortia des de la pole, i per davant dels dos pilots d'Audi: el seu compatriota que és el vigent campió, Mike Rockenfeller, i el pilot italià Edoardo Mortara.

La classificació general té ara a Wittmann com el líder destacat ja que acumula 64 punts de marge en relació al suec Mattias Ekstrom, el qual bo va tenir sort ahir ja que es va haver de retirar després de fer la primera volta i per uns problemes mecànics en el seu Audi. El tercer de la general és Mortara.

Juncadella, setè en la graella i com a primer pilot de Mercedes, va acabar en la cinquena posició, a menys d'un segon del quart, el britànic Paul di Resta, també amb Mercdes. Ha estat la millor cursa de Juncadella enguany.