Partit molt complet del Formatges Betara Bàsquet Olost que va escombrar de la pista a un Catalana Occident que no va saber estar a l'altura del partit.

Els manresans no van sortir prou concentrats i van perdre bona part de les opcions de guanyar el matx en els primers 10 minuts. Els locals necessitaven la victòria per allunyar-se de la part baixa de la classificació, i van sortir molt motivats. El Manresa només va poder anotar quatre punts en tot el primer període, gràcies a la superlativa defensa local. A més a més en l'apartat ofensiu l'Olost va estar molt encertat. D'aquesta manera els olostencs, al final dels deu primers minuts guanyaven 20-4. El CBiUM va millorar molt en el segon i tercer quart, però no van aconseguir apropar-se en el marcador. Un últim bon període del Bàsquet Olost va deixar el Catalana Occident 24 punts per sota al final del partit.