La marxadora Sílvia González, del CAI Petromiralles, va assolir el tercer lloc en els 5 km del Trofeu Rossend Cals disputats a la ciutat de Barcelona. González va cobrir el recorregut amb un temps total de 29'20''23 fent valer aquest bon registre per finalitzar en la tercera posició final en categoria absoluta sènior femení.

D'altra banda el corredor juvenil també del CAI Petromiralles, Hèctor Hidalgo, va ser capaç d'aturar el temps amb un total de 26'06''36 acabant així en el cinquè lloc de la general.

Els guanyadors absoluts dels 5 km de la 21º edició del Gran Premi UBAE, van ser l'atleta júnior de l'Agrupació Atlètica Catalunya Nil Rodés, que va aturar el crono amb un magnífic temps de 21'35''63. L'atleta del FC Barcelona Raquel González va ser la dominadora en la cursa absoluta femenina aturant el crono amb 22'16''80 després de recórrer els 5 km de la prova.