El jove pilot de Husqvarna, Josep Garcia, va aconseguir classificar-se en un meritori tercer lloc en la categoria d'Enduro 1 en el rally de Vinaròs. Garcia va acabar la carrera amb un temps de 37' 51'' per darrere del guanyador Cristóbal Guerrero (37'09'') i de Lorenzo Santolino (37'29'').

En la categoria de Scratch, el jove surienc va finalitzar en la cinquena posició després d'aturar el rellotge amb un temps de 37'51''. El bagenc va lluitar de tu a tu en la darrera volta amb dos grans pilots com Oriol Mena i Víctor Guerrero. Jonathan Barragán va ser el dominador de la carrera acabant amb un registre de 37'02''.

Amb aquests dos resultats, el pilot català, es col·loca en la tercera posició de la general en la categoria d'Enduro 1. Mentre que en la categoria de Scratch puja fins la setena plaça. El jove surienc ja prepara la propera cita que no serà ni més ni menys que la primera prova del Mundial d'Enduro. Aquesta carrera es disputarà a la ciutat de Talca (Xile) els propers dies de 18-19 d'Abril.