La Salle Manresa i La Llosa Artés s'enfronten aquesta tarda (16.30 hores a la pista manresana) en el derbi bagenc de Copa Catalunya. Els dos equips arriben al duel amb la necessitat de sumar la victòria per tal d'acostar-se als seus objectius: els lasal·lians busquen sortir de la promoció de descens, mentre que els artesencs intenten entrar en la fase d'ascens. En el partit de la primera volta jugat a Artés, els manresans es van imposar per 78-82 després d'una pròrroga.

El tècnic de La Salle, Pep Piqueras, destaca que "hem crescut molt respecte al partit de la primera volta, i mirarem de mantenir la bona dinàmica per sumar un triomf important a casa". Piqueras explica que "l'Artés és l'equip més anotador del grup, en part gràcies a la capacitat de trobar tirs còmodes en els primers segons de cada possessió". Per impedir això, "serà molt clau dominar el rebot, el ritme de partit i ser fortíssims en l'aspecte mental; penso que podem agafar referències del que va passar a la primera volta".

Quant al tècnic dels artesencs, Toni Manyosas, destaca que "La Salle és un equip que es basa principalment en el joc interior, i per poder frenar-los i endur-nos la victòria haurem d'estar intensos en defensa i dur el ritme del partit, un fet que ens va penalitzar massa en el partit a casa nostra".