El primer foc creuat de la campanya a la presidència del FC Barcelona va arribar ahir a la Universitat de Vic. Van assistir al debat Joan Laporta, Toni Freixa, Agustí Benedito i Marc Cornet, representant de Seguiment FCB, mentre que, a la mateixa hora, Josep Maria Bartomeu presentava en la seva seu electoral el projecte de reforma del Camp Nou i el seu entorn conegut com Espai Barça.

Laporta va ironitzar sobre l'absència de Bartomeu. "No fa falta que Bartomeu vingui. Si ets el seu submarí, Toni (Freixa)! Parles de rigor i no en tens cap. El teu discurs és absolutament continuista", li va dir Laporta a l'exportaveu de la junta sortint. Freixa es va prendre les paraules de Laporta com "una desqualificació" i va atribuïr-les a "la guerra entre laportistes i rosellistes que dura des de fa onze anys i que jo vull enterrar".

Joan Laporta i Agustí Benedito es van dedicar a criticar la gestió anterior, mentre que Toni Freixa va defensar-la, encara que amb matisos. Ell mateix va acusar els seus rivals d'"alarmistes i catastrofistes" i els va convidar a "mirar cap al futur". També va reconèixer que, els últims anys, "en el club ha faltat lideratge institucional i en l'aspecte econòmic, encara hi ha un gran marge de millora". Benedito va elogiar Laporta, encara que per recordar-li que "sempre he dit que el Jan ha estat un dels millors presidents però li demanaré que sigui el millor expresident de la història del Barça". Benedito també va acusar Laporta d'estar "obsessionat amb Cruyff". I Laporta sobre Benedito va dir que que "no té experiència en la gestió", i a Freixa li va demanar que no digui tant que coincideix amb ell en els arguments, "perquè jo no coincideixo en res amb el que pregona Freixa".