En la seva estrena a la categoria, la patinadora navarclina Laia Bou (CN Terrassa), a qui entrena Alba Pérez, es va adjudicar el Campionat d'Espanya juvenil en la modalitat de figures obligatòries.

A la competició, celebrada a Reus, Bou va encapçalar la classificació demostrant un alt nivell tot i ser el primer any en la categoria. A les quatre figures que va executar les puntuacions van estar per sobre del 7, i va arribar al 7,7 en la darrera actuació. Després d'aquest gran èxit, Laia Bou ha d'esperar ara si és convocada per la Federació Espanyola per participar en el Campionat d'Europa que se celebrarà a Itàlia a finals d'agost.

Laia Bou també va prendre part en l'estatal de modalitat lliure. En el disc curt, un total de 37 patinadores es jugaven el passi al disc llarg (només hi entraven les 22 primeres participants) i Bou es va classificar la 21a; i en la defensa del seu disc lliure, actuant en primera posició, va fer un exercici correcte en l'apartat de salts i piruetes i amb una coreografia elegant i treballada es va situar en la dissetena posició final, amb puntuacions que oscil·laven entre el 6,8 i 7,2.