El blaugrana Neymar tindrà un estiu molt mogut l'any que ve si aconsegueix complir tots els seus desitjos. Ahir va desvelar que vol disputar la Copa Amèrica del centenari, que es jugarà als Estats Units, i que després, a l'agost, també vol ser present als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb la canarinha, que presentarà un equip sub-23 amb presència de tres jugadors més grans. Això ho va dir durant una visita a un institut de Sao Paulo en un dels seus últims dies de vacances, mentre la majoria dels seus companys arribava a Washington per completar la gira nord-americana.

Les negociacions perquè Neymar pugui disputar aquestes dues competicions no seran fàcils, ja que el jugador marxaria amb Brasil tot just acabada la lliga, el 15 de maig, ja que el 3 de juny comença la Copa Amèrica i després ja quedaria convocat amb el seu país per als Jocs, amb la qual cosa no tindria gens de descans.

Neymar va afirmar que "seria un gran somni guanyar els Jocs. De petit veia els medallistes i Brasil encara no té cap or en futbol. Seria un somni per a mi i per a tots els brasilers". Segurament, però, el Barça no n'estarà tan content.