L'Arsenal va començar de la millor manera possible la temporada a Anglaterra i va revalidar ahir el Community Shield -l'equivalent a la Supercopa- després d'imposar-se als seus veïns del Chelsea per 1-0 amb un solitari gol de l'anglès Alex Oxlade Chamberlain. En un estadi de Wembley a vessar, tenyit de blau i vermell, gunners i blues van inaugurar de forma oficial el curs futbolístic 2015-16 amb la disputa del trofeu entre el campió de la Premier League i el guanyador de la FA Cup.

Els dos equips van començar sense massa ritme, notant les tres setmanes de pretemporada i les gires transoceàniques que els han portat a Estats Units i Singapur. L'Arsenal va dominar i el Chelsea va esperar a darrere, sense idees i amb Hazard i Cesc Fàbregas desapareguts. Als 25 minuts els d'Arsene Wenger van obrir el marcador gràcies a un gran gol d'Oxlade-Chamberlain. L'extrem dret va rebre una pilota de Walcott, va encarar a Azpilicueta i amb la seva cama esquerra va treure un xut imparable per Courtois.

A la segona meitat, i amb l'entrada de Falcao, els de Mourinho van millorar, però els seus tímids intents de buscar l'empat van topar sempre amb Petr Cech, el que va ser el seu porter en les darreres 11 temporades. Al final, l'Arsenal es va emportar el primer títol.