El davanter vilomarenc Jonathan Soriano i l'entrenador monistrolenc Joan Carrillo disputen aquest vespre amb els seus respectius equips, el Red Bull Salzburg i el Videoton, la tornada de la tercera eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions. En cas que la superin, només els en quedarà una, contra un adversari que en cap cas no seria d'una de les grans lligues, per accedir a la fase de grup de la màxima competició europea.

Pel que fa a Soriano, que fa uns quants dies que no juga per culpa d'un cop al bessó de la cama dreta, el seu equip va aconseguir un brillant resultat a l'anada, a casa, davant del mateix conjunt que el va eliminar l'any passat, el Malmö suec. Els austríacs van guanyar a casa per 2-0 i ho tenen tot a favor per fer fora de la competició el campió escandinau, que la temporada passada va jugar la fase de grups i es va enfrontar a l'Atlètic de Madrid.

Més difícil per al Videoton

Pel que fa a Carrillo, l'equip que entrena, el Videoton hongarès, va poder arrencar un empat a un gol a l'últim minut del partit que va jugar a casa davant d'un dels clàssics de la Champions dels últims anys, el Bate Boríssov bielorús. El conjunt magiar, que ha vist com força dels jugadors que van contribuir al títol de lliga de la temporada passada abandonaven la formació, haurà de marcar com a mínim un gol a fora de casa per poder passar ronda.