El duatleta del CN Igualada-Best-Pallarès&Tomàs Bellès Albert Torres va aconseguir la victòria en l'edició d'enguany de la prova de muntanya dels Pallaresos, que va acollir més d'un centenar de corredors.

Després d'una bona sortida, Torres va encapçalar el grup en els primers metres, però va haver de prémer l'accelerador per tal d'interceptar una escapada en la qual el nou líder va arribar a tenir fins a quaranta segons de diferència. Després d'una ràpida transició cap a la bicicleta, Torres el va atrapar en les primeres zones tècniques del circuit, i a partir d'aquest moment va anar incrementant el seu avantatge. Només li va plantar cara Albert Turné, que va entrar juntament amb ell a la zona de cursa a peu, però Torres va incrementar el ritme i va assolir la victòria amb un minut i vuit segons d'avantatge.

El seu company Dani Sánchez, que va participar a la prova després de superar els problemes derivats de la llarga jornada laboral, va acabar en divuitena posició, amb un temps que va ser més de tretze minuts pitjor que el guanyador.