Segons va informar Sportando el pivot Hasan Rizvic (31 anys i 2,12 m) va fitxar per l'Orkide Gediz Universitesi de la Segona Divisió turca, abandonant així les files de l'ICL Manresa. El club manresà va inscriure el jugador eslovè en el dret de tempteig de l'ACB el passat mes de juliol, i no va rebre cap oferta per ell. Rizvic va arribar la temporada passada al Bages amb la temporada començada, al mes d'octubre, amb un contracte temporal, però el seu bon rendiment li va valer la renovació per a tot l'any. El curs anterior, l'eslovè ja havia jugat un mes a les files del Pamukkale Üniversitesi de la mateixa categoria del bàsquet turc.

A les ordres de Pedro Martínez, Rizvic es va guanyar l'estima dels aficionats manresans per la seva entrega i solidesa sota les anelles, amb un treball constant que compensava les seves dificultats per anotar amb fluïdesa. En els 31 partits que va disputar, va anotar 6,5 punts i va capturar 4,7 rebots en els 22 minuts que va estar sobre el parquet de mitjana. També va destacar per la seva capacitat de fer taps, amb dos moments molt significatius: al Nou Congost, contra un Unicaja que arribava com a líder de la lliga, va clavar dos taps a Toolson en els instants decisius, el que va permetre als manresans donar la campanada. Quatre jornades després, i un altre cop a casa, va col·locar sis taps als jugadors de l'Iberostar, en una victòria que va permetre el Bàsquet Manresa mantenir viu el somni de la permanència. Una salvació que es va aconseguir en el famós Miracle de Madrid, en el qual Rizvic hi va col·laborar amb 11 punts i 7 rebots.

Ara l'ICL haurà de buscar un jugador del seu perfil, ja que ni Sandul, ni Ricky Sánchez, són pivots durs i defensius com Rizvic.