El davanter del Barcelona Munir el Haddadi ha lamentat la marxa del seu ja excompany Pedro Rodríguez al Chelsea perquè "li tenia molt afecte", però ha reconegut que la seva marxa li obre "una mica més les portes".

"Intentaré lluitar i treballar cada dia més i demostrar en els entrenaments tot el que pugui", ha afegit el jugador, que també desitja "el millor" al davanter canari.

Munir també ha valorat el partit que diumenge que ve disputarà l'equip blaugrana a San Mamés contra l'Athletic Club, davant el que recentment han perdut la Supercopa d'Espanya. "Anirem amb moltíssimes ganes d'intentar aconseguir els tres punts", ha sentenciat el futbolista.

El jugador d'origen marroquí ha estat un dels jurats en un concurs de 'freestyle' organitzat per Adidas al centre comercial Les Arenes de Barcelona, al costat del migcampista Rafinha Alcàntara.

Rafinha també ha opinat sobre la marxa de Pedro que "és una pena que se n'hagi anat", i ha assegurat que seguirà treballant com sempre "per estar a l'onze".

El migcampista ha estat convocat pel seleccionador del Brasil, Dunga, per a l'amistós que la selecció olímpica disputarà el pròxim 8 de setembre davant França.

"És molt important estar en aquesta convocatòria", ha conclòs Rafinha, conscient que és un pas més en el seu objectiu de disputar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.