El pilot igualadí Armand Monleón va aconseguir ahir la seva quarta victòria d'etapa en el Ral·li de la Seda, que es disputa aquests dies a la Xina, i ja té gairebé 25 minuts de diferència respecte del segon classificat. Monleón, que només ha deixat de vèncer en una de les cinc especials disputades, va guanyar l'etapa amb principi i final a Alax Youqui, amb 201,79 quilòmetres cronometrats.

D'aquesta manera, el corredor del Moto Club Igualada ja té 24 minuts i 36 segons de diferència respecte del segon classificat, el seu company d'equip a KTM, el xinès Su Wen Min, en una prova que li ha de servir d'entrenament de cara al seu debut al Dakar.

Bona navegació

Monleón va explicar, en acabat, que "ha estat una etapa positiva. Rodàvem junts amb Su, i en una nota complicada de navegació hem estat gairebé un minut buscant la pista. L'he trobada i m'he allunyat d'ell, moment que he aprofitat per distanciar-me'n. Els últims 30 km han estat a través d'enormes dunes". Avui es disputa la setena etapa de la prova, amb inici i final al mateix lloc, amb 237 quilòmetres cronometrats.