El muntanyenc manresà David Palmada, Pelut, conjuntament amb el canari Víctor Sanbaudelio, ha fet durant el mes d'agost una sortida a la zona coneguda com les Fisher Towers, a l'estat d'Utah, que han batejat amb el nom de "Three Towers in the Summer Project", en què s'ha afegit a la gran dificultat tècnica la temperatura alta de la zona desèrtica on estan situades.

Es tractava de seguir les vies ja obertes pel mític Jim Beyer en el seu dia. L'escalador pertanyent al Centre Excursionista Montserrat i Sanbaudelio van poder completar les vies a la King Fisher, l'Eco Tower i el Titan. Totes les vies obertes són de caràcter artificial i arriben a la dificultat d'A5r. Les van fer una darrere l'altra, amb dues o bé tres repeticions segons el cas.

David Palmada explica que "podíem fer-les en aquest estil, sense treva ni descans. Això provoca un estat d'estrès important, però que vam saber controlar durant els dotze dies en què vam estar pujant per les vies de les Fisher Towers".

El principal inconvenient amb el qual es van trobar els escaladors va ser "la calor, les temperatures arribaven als 45 graus. Era una part més del repte, tots sabem que en l'època hivernal és més còmode i agraït escalar".