El Manresa FS va començar una nova temporada a la Segona Divisió B grup 3 amb una inesperada derrota contra un nouvingut Barceloneta però farcit de jugadors de nivell com Adrià Esteller i Marc Ventura. Tot i que el partit va començar molt bé pels homes de Jordi Rozas (Asís marcava l'1-0 només començar el partit), la primera meitat dels bagencs van ser bastant dolenta.

El conjunt mariner va saltar a la pista molt concentrat, dur en defensa (a vegades massa) i contundent en atac. Un dels millors jugadors dels barcelonins, Marc Ventura, empatava al minut 9 i dos minuts abans dels descans Jonathan feia justícia al que s'estava veient sobre el parquet establint l'1-2 favorable als barcelonins. Després del que s'havia vist a la primera meitat i tot i que el resultat era ajustat, les sensacions que donava l'equip local no eren bones.

A la represa, però, les tornes van canviar per complert i durant alguns moments semblava que els visitants perdien el control del matx. Els manresans van avançar-se 3-2 amb un gol de Marc Fernández al minut 32 i llavors va arribar una acció que hagués pogut canviar el signe del partit. El porter visitant Toti va ser expulsat però els locals no van saber aprofitar els dos minuts de superioritat numèrica per sentenciar. Això va ser aprofitat pels barcelonins, que en un obrir i tancar d'ulls van capgirar el resultat (3-4 min 35), Redu empatava al minut 37 i quan semblava que el partit acabaria amb un meritori 4-4 Marc Ventura marcava el 4-5 final a pocs segons per la conclusió.