El FC Barcelona vol recobrar l'orgull perdut dimecres a Vigo, on va perdre per 4-1, i pretén treure el millor de si avui al Camp Nou davant un Las Palmas que va signar el seu primer triomf en aquesta lliga, en derrotar fa uns dies l'irrecognoscible Sevilla (2-0). Fa tretze anys que Las Palmas no trepitja el Camp Nou, on durant molt anys va arribar a ser un clàssic en les seves visites, on va arrencar dos triomfs i tres empats, encara que amb un bagatge prou favorable al Barça en el còmput global, perquè es va imposar en 26 ocasions.

L'entrenador blaugrana, Luis Enrique Martínez, va assegurar ahir que la derrota contra el Celta de Vigo és un "estímul per reprendre els bons resultats i el futbol". Amb el duel contra Las Palmas a l'horitzó, el tècnic blaugrana espera millorar l'efectivitat golejadora i la solidesa defensiva del seu equip. L'ensopegada ens serveix per adonar-nos de la dificultat de guanyar títols i partits" Sembla que sempre és factible guanyar títols, i res més lluny que la realitat. Ens va guanyar el Celta 4-1 i l'Athletic de Bilbao 4-0", va afegir. Preguntat per la dificultat que en aquest inici de Lliga està tenint el seu equip per marcar -nou gols en cinc partits-, el preparador blaugrana es va mostrar convençut que els davanters tornaran "a recuperar el gol. És cert que ens està costant més del normal. No en tinc cap dubte, pel perfil de jugadors que tinc, crec que és una dada passatgera i temporal. L'equip recuperarà el gol, però no deixa de ser curiós que n'haguem marcat tan pocs", va manifestar. Luis Enrique va considerar que l'objectiu és "millorar la versió de l'equip des del punt de vista global i individual", i va negar que els seus jugadors estiguessin menys intensos del que és habitual davant l'equip gallec. "Vaig veure un rival per damunt del nostre nivell i que va guanyar tots els duels individuals. Va ser un gran Celta que necessitava un Barça millor". El preparador blaugrana va confirmar que Jordi Alba i Sandro Ramírez, absents a Vigo per molèsties físiques, estaran a disposició per entrar a la llista de convocats que el tècnic donarà a conèixer avui.

El València, per la mínima

Anit, un gol de Mustafi amb el cap al minut 27 va donar un balsàmic triomf al València sobre el Granada (1-0). Tot i una nova derrota, els granadins van oferir una bona imatge i van incomodar força un conjunt valencianista molt qüestionat aquesta temporada pels discrets resultats fins ara.