El Cadí la Seu, flamant campió de la Lliga Catalana femenina i el quart classificat de la passada lliga estatal, juga aquesta tarda el seu primer partit de la nova campanya a la màxima categoria, a la pista de l'Embutidos Pajariel, a la ciutat de Bembibre, al Bierzo (Lleó).

El nou entrenador, Joan Carles Pié, ha marcat el camí a l'equip en les setmanes de treball que suma. El fet que deu de les integrants de la plantilla siguin estatals (sis de les quals catalanes) ha facilitat una bona integració d'Stanacev i Okockyte, les dues bases estrangeres. De la temporada passada continuen la capitana Tània Pérez, Laura Gil, Bahí i Marta Montoliu. A banda de les dues bases foranes, s'hi han afegit les incorporacions de jugadores com Tamara Abalde. Arrojo, Vila i Escuert. La primera alegria va ser la victòria en la Lliga Catalana, pel triomf per 53-69 a Fontajau contra l'Spar City Lift Girona.

En el partit d'avui, l'equip de la Seu se les haurà a les 18.30 hores amb el Bembribe, un equip que és difícil de batre sempre quan juga de local. Els favorits tornaran a ser els finalistes del 'any passat, l'Spar City Lift i el Pefumerías Avenida.