El Catalana Occident Manresa júnior no va poder endur-se la victòria a la seva pista davant el Joventut de Badalona, en un duel que es va decantar ja en els primers minuts del partit.

Els jugadors manresans van sortir amb poca intensitat i molt desencertats des de la línia del tir lliure. Aquesta situació la va aprofitar un equip visitant molt superior en el joc interior per escapar-se i acabar el quart inicial amb un resultat de 8-23. En el segon període els bagencs es van posar les piles, però no van poder impedir que els badalonins ampliessin la renda fins al 23-44 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

A la represa, el conjunt visitant va abaixar el ritme anotador, però tot i això van poder ampliar les distàncies i tancar el tercer quart amb un marcador de 39-62. En els darrers deu minuts del duel els jugadors manresans van intentar capgirar el marcador, però no ho van poder aconseguir i el Joventut va assolir la segona victòria de la temporada. En la propera jornada, el CBiUM visitarà la pista del Formatges Betara Bàsquet Olost, en un duel que es posarà en marxa el proper diumenge a partir de les set de la tarda.