Coincidint amb l'octubre, mes que l'OMS (Organització Mundial de la Salut) dedica a la prevenció del càncer de mama, l'Igualada Hoquei Club ha decidit que el seu equip de la màxima categoria durà una samarreta rosa per intentar sensibilitzar tothom, especialment les dones. La samarreta s'estrenarà aquest dissabte en el partit que l'Igualada HC jugarà al pavelló del Voltregà (a les 19 hores), en un matx que serà retransmès en directe per Esport3.

Aquesta iniciativa ha sorgit d'una primera idea de Josep Maria Abad, un dels metges de l'IHC. El club li va donar volada de seguida i també ha obtingut el suport de l'Ajuntament. En aquest mes d'octubre, l'Igualada lluirà la samarreta rosa en tots els seus partits, tant en els de local a les Comes com en els que actuï de visitant, com és el cas demà a la pista de Sant Hipòlit. Després hi ha el del dia 10 a casa contra el Club Patí Vilafranca, el dia 17 a la pista del Lloret i el 24, altra vegada a les Comes, amb el Calafell. A més, des de l'entitat anoienca es treballa per organitzar un partit benèfic amb laseleccióó catalana. La data amb la qual es treballa és la del dia 30.

Durant els partits a les Comes hi haurà guardioles per aportar unes donacions a l'AECC (Associació

Espanyola Contra el Càncer). Hi ha detectada una demanda important de samarretes dels aficionats de l'IHC i Manel Burón, el president del club, ha declarat a Regió7 que "farem una edició especial per als partits a casa".