La 10a edició del Trofeu Isa Muro va finalitzar ahir a les instal·lacions del Club Tennis Manresa amb les finals de les diferents categories i amb un ambient festiu a la carpa que va instal·lar el patrocinador Firma. Les jugadores de l'entitat manresana van assolir uns bons resultats en aquest torneig femení de veteranes.

En la categoria de més de 30 anys el triomf va ser per la parella Núria Roig i Carme Tort, del CT Manresa, que es van imposar per 6-1 i 6-3 a Carmen Ferreras i Zaida Garcia. En la de consolació, Maite Mateo i Monica Carceler, del CT Paraíso de Saragossa, van derrotar a Daniela Wewer i Anna Batista (CT Manresa) per 1-6 i 2-6.

En +45 la victòria va ser per Beatriz Escribano i Carmen Estrada (CT Egara), que van superar a Ester Barranco i Núria Salvans (CT Manresa) per 6-3 i 7-5. En la de consolació, Teresa Roca i Maria Cinta Rovira (CT Hispano-Francès) van derrotar a Yolanda García i Mª Angels García (CT Badalona) per 4-6 i 3-6. En +55, Azuzera Arroyo i Loreto Arbues (CT Paraíso) es van imposar a Pili Costa i Núria Verdaguer (CT Egara) per un doble 6 a 2. En la final de consolació d'aquesta categoria, la parella del CT Manresa formada per Carme Espinalt i Rosa Espinal es van emportar el títol en derrotar Lourdes Trias i Maribel Elías, del CT Laietà, per 4-6, 6-2 i 5-7.