Iker Casillas, porter i capità de la selecció estatal, va defensar ahir el seu company a la Roja Gerard Piqué, jugador que en els darrers compromisos del combinat de Del Bosque ha estat xiulat pels aficionats espanyols.

"Seria bo oblidar el tema i no estar pendent d'ell. Si Piqué està a la selecció és perquè vol, perquè si no, no hi aniria. Intentarem que la gent doni suport a l'equip, a veure si podem tornar a fer coses importants", va comentar Casillas.

A la selecció, Piqué es trobarà amb Sergio Ramos, jugador que recentment, després del partit d'Espanya davant Macedònia, va fer unes declaracions en què assegurava que no comportia algunes de les paraules que el central blaugrana havia pronunciat en els darrers temps, sobretot quan va eludir al Reial Madrid en la celebració del triplet del Barça. "Conec Gerard Piqué i Sergio Ramos i segur que parlaran. Si s'han molestat per algun comentari, ho discutiran entre ells. Jo ja ho he oblidat. Tant l'un com l'altre tenen prou experiència per solucionar un tema així".

Seleccionats del Barça

Onze jugadors del Barça ja estan convocats amb les seves respectives seleccions per disputar els dos darrers partits de classificació per a l'Eurocopa 2016 i els primers de la fase prèvia del Mundial 2018. Sergio Busquets, Gerard Piqué, Jordi Alba i Marc Bartra amb Espanya; Ivan Rakitic amb Croàcia; Arda Turan amb Turquia; Marc-André Ter Stegen amb Alemanya; Munir El Haddadi amb la sub-21 espanyola; Javier Mascherano amb Argentina; Claudio Bravo amb Xile; i Alves amb Brasil.