La cursa d'obstacles de l'Eternal Running Invencible té parada, diumenge al matí, a Sallent, en la que es preveu una prova amb més de 4.000 participants. La sortida és a les 11 del matí des del camp de futbol i hi ha tres hores de temps per fer el recorregut. El municipi de Sallent ha signat per acollir durant tres anys (fins al 2017) una Eternal Barcelona que s'ha integrat en un circuit mundial que ha arribat als tretze anys d'història.

L'Eternal Running és una cursa coneguda internacionalment, amb un circuit d'uns 10 quilòmetres en el qual els corredors han de superar fins a 70 obstacles. Des que es va crear, han estat 80 les ciutats seus d'unes proves que en total han tingut 200.000 participants.

L'Eternal ofereix "reptes, superació, sacrifici i molta diversió", tal com s'explica en la seva pàgina web. I és que tots els participants poden anar disfressats a la cursa, ja que al final de la prova hi ha premi per a la disfressa més original.

La cursa començarà i acabarà al camp de futbol de Sallent. Els més ràpids es preveu que faran en uns 40 minuts la cursa, i els darrers, en 3 hores. Un cop acabada la cursa hi haurà el lliurament de premis i un dinar amb paella. L'alcalde, David Saldoni, explica que el poble està preparat per rebre els milers de visitants que s'hi adreçaran diumenge: Üsí, L'Eternal Running és una competició de molt renom que combina l'àmbit esportiu i el familiar, hi estem identificats".