El Barça Lassa va refer-se de la inesperada derrota a la pista del Pinar Karsiyaka en el debut de l'Eurolliga fent pagar els plats trencats a un Baloncesto Sevilla que va sortir escaldat (58-97). Un Ante Tomic esplèndid en atac (va anotar 7 dels primers onze punts dels blau-grana). El Sevilla només va poder mantenir el tipus als primers cinc minuts gràcies a l'aportació de Boki Nachbar, però ben aviat els de Pascual van escapar-se i al descans ja guanyaven per 17-29.

Al segon quart la dinàmica no va canviar i la diferència a favor del Barça va anar en augment. Els andalusos erraven molt en atac i el Barça ampliava la diferència amb bones aportacions de Navarro i del debutant Samuels, que va anotar 13 punts en aquest partit.

Al darrer quart, l'entrenador Xavi Pascual va aprofitar el triomf clar per donar més minuts als menys habituals Diagné i Eriksson.