L'Avià estrenava liderat al camp del Vic, en la setena jornada de la competició al grup 1 de Primera Catalana. Els berguedans, però, no el van poder conservar i el van cedir al seu rival d'ahir a la tarda.

El partit a la capital d'Osona va tenir una primera part molt equilibrada en el joc i en les ocasions de gol. Per la banda de l'Avià va destacar un xut al pal de Béjar que posteriorment va anar a fora. També llançaments llunyans de Miki López i Noguera van portar cert perill a la porteria defensada per Reig. En el cas dels locals, les seves aproximacions arribaven sobretot aprofitant pèrdues de pilota dels berguedans, però que finalment tampoc no van fructificar, i es va arribar al descans amb l'inicial empat a zero gols.

A la represa, el Vic va tenir més possessió de la pilota, però va crear poc perill. Això fins que al minut 70, Peque, que venia de la segona línia va rematar al fons de la xarxa una pilota centrada per la banda dreta. Un xut creuat, ajustat al pal, va fer pujar l'1 a 0 en el marcador. L'Avià pràcticament no va tenir temps per reaccionar perquè cinc minuts després Puigdesens feia el 2 a 0. En aquest cas, en una acció molt protestada pels berguedans per una falta prèvia molt clara a Miki López al mig del camp. També els visitants van tenir dubtes per un possible fora de joc en aquesta mateixa jugada.

Amb 2 a 0 en el marcador, i al minut 77, seria expulsat per doble amonestació el jugador de l'Avià Gigi. Tot i aquesta circumstància desfavorable, els d'Oliver Ballabriga van intentar, això sí, més amb el cor que amb el cap, d'intentar retallar la diferència, però sense aconseguir-ho.

Amb aquest marcador, l'Avià perd la primera posició, ara en mans del mateix Vic, compartida amb l'Horta. Darrere dels dos capdavanters hi ha ara un grup de quatre equips, Tona, Avià, Mollet (proper rival berguedà) i Manresa, amb un punt menys.