Catalunya va participar diu-menge passat a Guadalajara en l'estatal autonòmic de seleccions i va aconseguir el títol absolut de manera brillant. Hi havia parelles de diferents estils i grups d'edat per completar l'equip.

Dues de les parelles escollides per representar l'equip català van ser del Royal Dance manresà. En adult llatí hi van participar Guillem Pascual i Rosa Carné. En el grup de sub-21 llatins, els que hi van ser per part del club que té la seu a la capital del Bages van ser Adrià Martos i Katerina Paraschou. Com a vigents campions de Catalunya, la parella va contribuir als resultats de la selecció del Principat, que es va endur amb una gran brillantor el campionat, en el qual es va enfrontar a les parelles de les altres autonomies i a càrrec de la Federació Espanyola de Ball.

El resultat de la competició va ser contundent i molt favorable a un equip català que va deixar en la segona posició València i en tercer lloc Madrid.

El Multiusos de Guadalajara va acollir la competició, que va tenir la presència de més de set-centes parelles. Dissabte es va celebrar un trofeu puntuable per al rànquing estatal, en categories territorials i el campionat estatal de clubs del 2015 en tots els grups. Diumenge es va disputar la Copa de Promoció, el campionat de seleccions autonòmiques, amb representants de 12 autonomies, el primer Open de Hip-hop i també un altre trofeu que era puntuable per al rànquing estatal i dins de les categories C, B i A, amb el qual es va completar l'atapeït programa.