El Madrid ja està classificat per als vuitens de la Lliga de Campions després d'una trista victòria per un sol gol (1-0) sobre un PSG que va dominar l'esfèrica però que va ser incapaç de marcar. A manca d'un parell de minuts per al final, va ser l'exmadridista Di María qui, amb una falta directa, va enviar fins al travesser la pilota.

La primera part del Madrid va ser fluixa i aviat va perdre per lesió Marcelo, substituït per Nacho, que poc més tard seria el protagonista inesperat. Feia només un parell de minuts que era al camp però va aprofitar el mal rebuig de la defensa francesa i la pèssima col·locació del porter Trapp per fer l'1-0 amb un xut suau. El PSG hauria pogut marcar amb una falta que va llançar Ibrahimovic i sobretot en una acció al darrer minuts abans del descans, quan una passada de Di María va deixar Cavani sol amb Keylor Navàs i l'uruguaià es va fer un senyor embolic.

En els primers minuts del segon temps, els de Benítez van tenir una millora però la darrera mitja hora va tornar a ser de domini estèril del PSG. A l'afició blanca tampoc no li va agradar que l'equip jugués tant a la defensiva i va acabar xiulant, fins i tot, a Cristiano.

En l'altre partit del grup A hi va haver la golejada del Xakhtar al Malmö suec per 4-0. El Madrid ja està classificat i ho té tot a favor per ser primer i, en circumstàncies normals, hauria de ser el conjunt francès l'altre que entrés.