Un Manresa minvat per les baixes i els jugadors tocats, com Noah i Gerard Bordas, no va poder sumar cap punt en la visita al camp d'un Girona B, que encara no havia puntuat com a local, malgrat la qualitat de la seva jove plantilla.

El partit va estar condicionat per les absències a les files manresanes, però també per un gol molt matiner dels gironins, i sobretot per l'expulsió de forma rigorosa de Sergi Soler al minut 55.

El Girona B va tardar dos minuts en avançar-se en el marcador. Va ser una passada en profunditat cap a Sepúlveda. Aquest va encarar Yamandú, però en primera instància el porter del Manresa va poder rebutjar la pilota amb els peus, tot u qye després de diverses indecisions, Sepúlveda mateix va afusellar l'1 a 0. A partir d'aquí, el Manresa va portar la iniciativa. Al minut 11, Balboa va rematar amb el cap una falta llançada per Sergi Soler, però el remat va sortir a fora per ben poc. Abans del descans, en un llançament de cantonada va ser el local Nacho Ruiz qui va rematar ajustat al pal.

Lògicament, a la segona part, el Manresa va buscar l'empat, però molt aviat va ser expulsat Sergi Soler, una baixa que va notar el conjunt manresà. Tant va ser així que quatre minuts després arribaria el 2 a 0, obra de Serrano en una molt bona acció individual. Els de Dani Andreu no es van rendir i al minut 75, German va rematar al pal una falta llançada per Ferry. Al 86, unes mans de Mahamadou van ser castigades amb penalt i amb l'expulsió del del Girona B. Noah va aprofitar el llançament de pena màxima per fer el 2 a 1. Fins al final, els manresans van creure en l'empat però finalment no va arribar.