CATALANA OCCIDENT/MOLINS

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Anglada 6, Òrrit 12, Talarn 7, Baltà 23, Algué 5-cinc inicial- Soler 5, Clotet 8, Garriga 12, Gamisans, Oliva 9 ?MANYANET MOLINS. López 22, Bardés 4, Bogunyà 1, Martín 16, Bahamonde 19 -cinc inicial- Pey 13, Montserrat 1, Gutiérrez, Ibáñez 1, Talamino, Vendrell 2 ?ÀRBITRES:Mármol i Martínez ?PARCIALS: 18-18, 40-37, 60-57, 87-79

El Catalana Occident Manresa cadet es va imposar a la seva pista davant el Manyanet Molins per un resultat de 87-79. En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, tal com demostra el marcador al final del mateix (empat a 18). En el segon període els visitants van començar dominant, però els manresans van remuntar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de marge.

En la segona meitat els nois bagencs van fer una bona sortida, però els visitants van reaccionar amb un parcial de 2-13. Tot seguit els jugadors manresans es van recuperar i van aconseguir obrir un forat important en els darrers deu minuts gràcies a l'alt encert en el llançament.