Amb cinc gols a Caldes i amb un gran esperit d'equip, l'Igualada va posar fi a la sèrie negativa i per fi va arribar als 12 punts que se li resistien en les últimes jornades de l'OK Lliga. Els homes de López han pogut respirar després d'uns dies d'incertesa i nervis.

El partit entre l'Igualada i el Caldes era, de fet, molt decisiu per a les aspiracions dels dos equips i el vencedor podia esperar encara a les places de la Copa del Rei. Els igualadins es van imposar amb un resultat de 3-5 però van patir fins a l'últim moment del matx, quan semblava que els jugadors podien capgirar l'1 a 4 que havien aconseguit els arlequinats i van marcar el 3-4 tres minuts abans del final. Va ser un gol de Baliu el que va servir per decantar la victòria.

El Caldes va obrir el marcador quan faltaven 4 minuts per anar al descans. Aprofitant una errada de l'igualadí Pol Galbas, els locals van sortir en un contraatac i Jacint Molera va marcar el primer gol, l'única nota de color del primer temps. En la represa els arlequinats van saltar a pista més motivats, i malgrat que van fallar en la defensa, van ser capaços d'agafar el control del partit i reconduir la situació. Amb dos minuts, l'IHC va encadenar tres gols que els va permetre el consolidar l'avantatge. Els dols de Sergi Pla al minut 34 de penal, de Ton Baliu al minut 35,5 i altre cop Pla al 36 donaven oxigen a la banqueta arlequinada.