En la que ja s'esperava que fos una sortida molt complicada, en la darrera jornada el Club Ping Pong Igualada CTAI va rebre la derrota per 4-2 a Eivissa. Allà es va trobar un CTM Sant Josep molt competitiu. Els punts que van sumar els anoiencs van ser de Jordi Satorras i d'Albert Kenji Matsuoka, mentre que l'altre palista del CPP Igualada que va participar en el duel va ser Enric Casado. L'equip de l'Anoia és el desè del grup 3, on suma 6 punts. Darrere seu hi ha el CETT Esparreguera, que, fins ara, no ha pogut puntuar. En canvi, en el grup 2 el Bombons Blasi Olesa és el líder amb 14 punts.

En matx de la Segona Estatal, el CPP Igualada es va imposar per un resultat de 3-4 a casa del Prat. Va ser una confrontació igualada en tots els seus diferents episodis, amb moltes alternances i que es va resoldre finalment en els dobles. Pel conjunt de l'Anoia van jugar en aquesta ocasió Daniel Luco (que va assolir 2 punts per al seu equip als individuals), Roger Domingo (1), Joan Moriana i el doble format per Luco i Domingo, que assolien el punt decisiu.

Finalment, i dins la Segona Categoria Provincial, en un duel de rivalitat comarcal, el Club de Ping Pong Igualada perdia per 2-4 amb el Vilanova del Camí. Els visitants es van demostrar més experts. Per l'Igualada: Carles Contreras (amb 1), Miguel Moriana (1) i Biel Jorba.