L'Atlètic de Madrid, segon classificat de la lliga, quatre punts darrere del Barça, té avui una sortida assequible a Granada amb la qual pot posar pressió al primer classificat, que juga just en acabat. Els matalassers, que es troben en el millor moment de la temporada, sobretot en defensa, mantenen la baixa del davanter colombià Jackson Martínez, que es recupera d'un esquinç al turmell. A més, el seu entrenador, Diego Simeone, va descartar Lucas i Siqueira.

Per la seva banda, el Granada, que és un punt per sobre de la zona de descens, prescindeix de dos habituals, el lateral Miguel Lopes i el mig Krhin, però recupera els davanters Success i El Arabi, que no es van entrenar ahir per culpa d'una gastroenteritis i una torçada de turmell, respectivament. També tornen Rubén Pérez, Piti i Édgar Méndez.

Duels europeus

En els altres partits d'avui, a última hora, hi participen una majoria d'equips amb aspiracions europees. El sorprenent Deportivo de la Corunya, que ocupa el cinquè lloc a la classificació, rep un Sevilla que és tres punts per sota i que vol escalar fins a posicions europees. Qui vol mantenir la seva situació actual, quart, és el Celta, que juga al camp d'un Betis que es va refer amb un triomf sobre l'Spòrting de Gijón a la Copa. El seu tècnic, Pepe Mel, podria fer canvis importants.