Andrés Iniesta i Gerard Piqué no van entrar ahir a la llista de convocats per al partit de demà de l'última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions que el FC Barcelona disputarà al camp del Bayer Leverkusen. El duel ja no té cap transcendència per al conjunt blaugrana, perquè va obtenir la classificació directa, i com a primer de grup, en el partit anterior, contra la Roma. En canvi, és molt important per als alemanys, que necessiten guanyar-lo i esperar que els italians no facin el mateix contra el Bate Boríssov.

A la llista de convocats sí que van entrar quatre jugadors del filial blaugrana. Es tracta dels habituals Samper i Gumbau, a més de Cámara, que ha participat en força entrenaments i ha anat amb el primer equip alguna vegada, i el camerunès Wilfred Kaptoum. Aquest no era a la primera llista facilitada pel Barça a la UEFA, però pot ser-hi inscrit fins a 24 hores abans del partit.

A més de les baixes d'Iniesta i Piqué, tampoc no viatjarà a Leverkusen Dani Alves. Contra la Roma va veure una targeta groga força buscada que li permetrà entrar net a la segona fase de la competició, els vuitens de final.

Descans abans de la marató

El partit de demà al BayArena no és amistós, però serà el de menys compromís del Barça en força setmanes. L'equip torna a jugar dissabte, a les quatre de la tarda, contra el Deportivo de la Corunya al Camp Nou i, per tant, hi haurà poc temps de recuperació, només dos dies i mig. No es descarta que algun dels tres habituals davanters també descansi a Leverkusen de cara a compromisos posteriors. Després de rebre el Deportivo, el Barça viatjarà cap al Japó per tal de disputar el Mundial de clubs. Dijous de la setmana que ve, semifinals contra l'Amèrica de Mèxic o el Guanzhou Evergrande xinès i el diumenge dia 20, la final o el tercer lloc. A continuació, minivacances i nou partit el dia 30, contra el Betis.