El Manresa FS es desplaça aquesta tarda (18.30 h) a la pista del Ripollet, el pavelló que porta el nom de Joan Creus. Els manresans fan el desplaçament després del triomf assolit dimarts a casa davant el Riera de Cornellà (5-4). S'enfrontaran a un equip que s'ha mostrat força irregular, tot i que en les darreres jornades ha mostrat una bona dinàmica amb quatre jornades sense conèixer la derrota.

El Ripollet té 18 punts i és onzè a la classificació, amb 50 gols a favor per 59 en contra. Al pavelló Joan Creus ha tingut dificultats per sumar punts ja que dels set partits que hi ha jugat, només n'ha guanyat dos, contra el Salou i La Unión. Per contra, ha perdut amb l'Esparreguera, Catgas B, Playas Castellón i Escola Pia i ha empatat amb la Barceloneta. En canvi, a fora, ha sumat tres victòries i dos empats. Els de Jordi Rozas no podran disposar de Redu i Isaac, ni tampoc de Gordillo, que ha estat sancionat amb un partit pel comitè de competició.

En el mateix grup 3 de Segona Divisió B, el Sala 5 Martorell té la visita de La Unión (17.45 h) i l'Esparreguera té sortida a la sempre complicada pista del Catgas Santa Coloma B (16 h).