El llançador Sergi Cabezón, la velocista Laia Solà i la llançadora Ainhoa Martínez, de l'Avinent CA Manresa, han iniciat la temporada en pista coberta i han aconseguit superar la millor marca de l'entitat en cadascuna de les seves proves i categories.

Al velòdrom Lluís Puig de València, la llançadora de Gandia Ainhoa Martínez va llançar la bola fins a uns excel·lents 12,62 m, de manera que va superar la millor marca absoluta del CAM, 12,11 m, aconseguida per Lourdes Rossinyol el 25 de febrer del 1978.

Al pavelló de Sabadell, la velocista cadet Laia Solà va establir un nou record de la categoria en els 60 llisos, en aturar el cronòmetre amb uns brilllants 8'' 06. I a la mateixa instal·lació vallesana, el llançador Sergi Cabezón (encara en edat júnior) va desplaçar la bola fins a uns molt destacats 13,50 m, i va superar la millor marca júnior i promesa del club manresà, que tenia Albert Álvarez amb 12,77 m des del febrer del 2009; amb els 13,50 s'apropa als 13,73 m d'Àngel Garcia (ara entrenador de Sergi Cabezón), que té el rècord absolut des del mes de gener del 1998.