La Roma, el rival del Reial Madrid en els vuitens de final de la Lliga de Campions, va protagonitzar una de les grans sorpreses ahir en la disputa d'eliminatòries de les diferents Copes estatals. L'equip de Rudi Garcia va ser derrotat a casa per l'Spezia, un conjunt de la segona categoria, en la tanda de penals, la qual cosa contribueix a fer més gran la seva crisi. El partit havia finalitzat amb empat a zero.

L'eliminació de la Roma s'uneix a la d'un altre equip de Primera, el Genoa, que el dia anterior havia estat víctima d'una sorpresa encara més gran en perdre a casa contra l'Alessandria, un conjunt de la quarta categoria, en caure per 1-2. També va ser eliminada la Fiorentina, en aquesta ocasió per un dels conjunts més dèbils de la Sèrie A, el Carpi, que el va derrotar per 0-1.

Gran remuntada de l'Eibar

A la Copa del Rei, el resultat més interessant de la jornada va ser la increïble remuntada de l'Eibar, que havia perdut per 3-0 al camp de la Ponferradina i ahir va vèncer per 4-0, amb gols de Borja Bastón, Enrich, Verdi i Arruabarrena de penal, i va entrar a setzens. El Rayo va perdre per 3-1 a Getafe però va passar pel gol a fora de casa de Lass i Athletic, 6-Linense, 0.