La Salle Manresa va perdre de forma merescuda i clara a la pista de l'Sfèric de Terrassa. L'equip va tenir una actitud negativa durant trenta minuts, sense competir al màxim nivell. L'inici del partit no podia ser pitjor per als manresans, que a causa de les diverses errades que van cometre van encaixar un parcial de 15-0, que va marcar la resta del partit. Els greus errors en atac, la nul.la efectivitat defensiva i una alarmant manca de solidesa en el seu joc van fer que tot fos un desgavell.

El millor de tot és que, tot i el mal joc, l'equip només perdia per deu punts als descans (31-21) i encara tenia possibilitats, però es van esvair amb un mal inici de tercer quart, amb un desencert total en defensa i sense idees ni encert ni en atac (2 de 14 en triples). L'Sfèric, sense fer un gran partit, va saber aprofitar molt bé les facilitats donades per l'equip bagenc per sentenciar i imposar-se amb moltes facilitats. Al final del tercer quart el partit ja estava sentenciat amb un parcial de 58-31. Els manresans van intentar reaccionar als darrers deu minuts, oferint una imatge positiva. Però ja era massa tard, ja que la diferència entre tots dos equips era molt gran. Ni la dura defensa local ni el mal arbitratge no són excusa.