La junta directiva de l'Igualada Hoquei Club es va reunir d'urgència dilluns a última hora per iniciar el procés electoral, que ha de culminar amb els comicis a la presidència de l'entitat, el proper 30 de gener. D'aquesta manera, s'ha iniciat un procés que durarà més d'un mes i que va fer la segona passa ahir amb la constitució de la junta electoral.

Les candidatures es poden presentar a partir de dilluns que ve, dia 28, fins al 7 de gener a les set de la tarda. Un cop admeses, començarà la campanya electoral, en cas que hi hagi més d'una llista aspirant a ocupar la direcció del club. Aquesta s'acabaria el dia 29 i les eleccions es farien el 30, coincidint amb un partit al pavelló de les Comes entre l'Igualada Calaf Grup i el Caldes. L'horari per als comicis seria entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre.

El 31 de març era l'últim dia permès per celebrar les eleccions. La junta, encapçalada per Manel Burón, ha volgut avançar un parell de mesos aquesta data. Els motius, segons el president, són "no dificultar l'arribada al club d'una nova junta en període de més activitat i la capacitat de poder fer fitxatges per al primer equip quan el mercat es mou". El mes de febrer és el més procliu que tinguin lloc aquests fluxos d'anada i vinguda de jugadors de cara a la temporada següent i un procés electoral podria dificultar les negociacions.

De tota manera, el ja president en funcions i la seva junta no han especificat encara si es presentaran a les eleccions. La decisió es prendrà durant els propers dies i pot anar condicionada a la presentació d'altres candidatures.