L'equip del Manresa Futbol Sala no va poder frenar al líder del seu grup de la Nacional Juvenil. Els del Pujolet van ser vençuts clarament pel Barça (3-7). De fet, el partit es va desnivellar aviat. Els visitants es van aprofitar dels nervis que van demostrar els jugadors locals pel gran ambient que hi havia dins del pavelló i es van escapar amb 0-3 als set minuts de joc. Ivan Álvarez va aconseguir l'1-3 però els forasters van marcar poc abans que el matx arribés al descans.

A la represa, el Barça anotava un 1-5 però tant el joc com també la dinàmica del marcador van ser més anivellats i el Manresa FS va donar una rèplica més eficaç. Amb gols dels locals Aaron i Marcel es va arrodonir el 3-7 definitiu.

D'altra banda, en el partit de la categoria sènior de Segona B, que es va jugar també aquest dimarts, l'Esparreguera es va veure superat pel CCR Castelldefels, que se'n va desfer per un resultat d'1-4.