Gairebé la totalitat de la dissetena jornada de lliga es disputa avui, ja que s'ha d'ajustar el calendari per la disputa de l'Eurocopa, l'estiu vinent. El Reial Madrid té, a priori, un compromís assequible contra la Reial Societat al Bernabéu.

Després de l'enganyós 10-2 contra el Rayo, els blancs tornaran a passar un examen a casa, tot i que les notícies a la Casa Blanca són més extrafutbolístiques que no pas relacionades amb el joc. Ahir, sense anar més lluny, el qüestionat Rafa Benítez va deixar anar que hi ha una campanya contra ell i el president, Florentino Pérez.

Dos punts millor que el Reial Madrid hi ha un Atlètic que ve d'una derrota a Màlaga i que ho té tot a favor al camp del Rayo. Els madrilenys, amb les baixes dels sancionats Tito i Baena, intentaran sortir de la posició de descens i posar les coses complicades a l'equip de Simeone, que no disposarà del migcampista Gabi.

Pel que fa a l'Espanyol, la victòria contra Las Palmas en el debut a la lliga de Constantin Galca a la banqueta ha aportat tranquil·litat, però la visita al camp del Sevilla ho és tot menys fàcil. Pape Diop és baixa per acumulació d'amonestacions i Víctor Sánchez va entrar a la convocatòria després de superar una lesió al bíceps femoral de la cama dreta.