L'equip cadet del Club Bàsquet Vic es va proclamar campió de la primera edició del Memorial Magí Forn en imposar-se a la gran final al CB Igualada per un clar 83-66. Els vigatans van practicar un joc ràpid i intens i van ser molt superiors a tots els seus rivals.

La jornada d'ahir de la competició que organitza l'AE La Salle Manresa es va obrir al matí amb la disputa de les semifinals, on els osonencs es van desfer de l'equip amfitrió per 61-41 en un matx que es va decidir ja en el primer quart. Per la seva banda, els igualadins van patir més per superar l'Asfe de Sant Fruitós, però es van acabar imposant per 41-33.

Ja en el partit pel títol, el Vic va sortir molt fort i va aconseguir córrer i anotar en contraatacs per agafar una còmoda diferència a la primera part. En la segona només es van haver de dedicar a aturar els intents de remuntada anoiencs per endur-se un triomf molt treballat. Abans d'aquest duel es va jugar el matx pel tercer i quart lloc, i l'Asfe va completar el podi del torneig en vèncer a La Salle per un mínim 52-55, en un duel que no es va decidir fins als darrers segons. També va ser un frec a frec el partit pel cinquè i sisè lloc, en el qual el Castellet es va imposar per la mínima al Solsona (38-39) i d'aquesta manera va evitar el darrer lloc del campionat.