L'equip mini masculí de La Salle Manresa es va proclamar campió del quinzè torneig de la Seu d'Urgell que va organitzar el Sedis i que va disposar de la presència de 26 equips i uns 300 jugadors.

Els manresans van derrotar a la final un altre equip bagenc, el Paidos Asfe, per un resultat de 65-56. Però els fruitosencs no van marxar amb les mans buides de la Seu, ja que Marc Bataller va ser escollit millor jugador del torneig. A més, Bataller i Pol Camprubí van guanyar la competició de Two Ball, en uns concursos en què van col·laborar les noies del Cadí La Seu. Entre els deu conjunts que van participar al torneig també hi van ser dos equips dels amfitrions, el Sedis Gdos i el Sedis Quiosc Bar El Passeig.

Fins a setze equips van disputar la competició femenina, entre els quals n'hi va haver quatre de bagencs: el Paidos Sallent, dos equips de La Salle i el Sedis Caditours. Però cap d'ells va aconseguir arribar a la final, en la qual l'Stadium Casablanca aragonès es va imposar a la UE Mataró. A banda de la competició, els tècnics van poder assistir a una xerrada de l'entrenador del Cadí, Joan Carles Pié.