La sala polivalent i el Centre Cívic del Pont de Vilomara seran l'escenari de la festa de cloenda del Fitness Solidari, que organitza el Vela Club Fitness i l'Ajuntament de la localitat. L'acte es posarà en marxa a les onze del matí sota el lema "Us necessitem a tots", i tots els beneficis aniran destinats a la Fundació Lluita contra el Càncer Infantil Adrián González Lanza.

El programa d'activitats, obertes a tothom i orientades a tots els públics, inclourà una sessió de ZumbaKids, un circuit de SpartanKids de Crossfit Manresa i un circuit trikes de Gobiidae Barcelona. Aquestes tres aniran dirigides als més menuts, mentre que per als grans es faran sessions magistrals de zumba i bicicleta, que aniran a càrrec dels instructors del gimnàs manresà i es posaran en marxa a les dotze del migdia.

A més, durant tot el matí els assistents a l'acte també podran gaudir de tot un seguit d'espectacles i actuacions. Seran en la vetllada els gegants del Grup d'Infància i Joventut, els Tabalers de Xàldiga, les Majorettes del Grup Arlequí, les colles castelleres de Santpedor, els Picapolls de la Gavarresa, els Salts de Súria i els Tirallongues de Manresa.

Finalment, dues de les cares més visibles del Pont de Vilomara també seran presents en aquest acte de caire solidari, que presentaran Laura Martín i David Mateos. Es tracta de Melania Sorroche, una boxejadora que es va proclamar campiona d'Espanya de kick-boxing, i Marina Carrera, que ha estat pubilla de Catalunya. En resum, serà una vetllada plena d'activitats, espectacles i emocions per tal d'ajudar una causa solidària, el càncer infantil, que per desgràcia toca molt de prop a moltes famílies.