La selecció espanyola masculina de waterpolo va acabar l'europeu de Belgrad amb una victòria per la mínima (8-7) davant Itàlia que li permet assolir la cinquena posició final del campionat. Els espanyols van basar el seu triomf en una gran primera part, en la qual van obtenir tres gols de marge i van marxar al descans amb un resultat de 6-3. En el tercer quart els espanyols van abaixar el ritme i els italians ho van aprofitar per empatar. En els darrers minuts del matx hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i al final Espanya es va imposar per un sol gol. En la gran final del campionat, l'amfitriona Sèrbia va obtenir el títol per quart cop consecutiu en vèncer Montenegro per 10-8. Per la seva banda, Hongria va assolir el bronze en vèncer Grècia (13-10).