El Petro Pintó Asfe va estar a punt de donar la gran sorpresa de la jornada a la seva pista davant el GEiEG gironí, un dels equips més forts de la competició, però finalment va acabar caient derrotat per un resultat de 61-66.

Les jugadores visitants van sortir a la pista amb molta força, disposades a demostrar tot el seu talent i sentenciar el partit per la via ràpida. D'aquesta manera van poder agafar un avantatge de vuit punts al final del primer quart davant unes bagenques que van estar molt toves en defensa. En el segon període les noies gironines no van abaixar el ritme en cap moment i van ampliar les diferències en el marcador, que al descans reflectia un 25-38.

En la segona meitat, les jugadores de Sant Fruitós de Bages van fer un pas endavant en defensa i van estar molt encertades en els llançaments de dos punts. Aquest fet va permetre que les locals arribessin al final del tercer quart amb deu punts de desavantatge (40-50). En els deu darrers minuts del duel, les fruitosenques van mantenir el nivell d'encert, van seguir retallant les diferències i es van posar a només quatre punts als últims instants del partit, però aleshores ja va ser massa tard i la victòria va ser per al conjunt visitant, el líder del grup.