El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el seu predecessor en el càrrec, Sandro Rosell, es van negar a declarar ahir sobre el fitxatge de Neymar a l'Audiència Nacional.

Bartomeu i Rosell van al·legar que es ratificaven en el fet que ja van declarar el febrer del 2015 en relació a la querella que va interposar un soci del Barça en conèixer que Neymar va costar suposadament 83 milions quan el club va dir que el traspàs del jugador n'havia costat 17.

Cap dels dos va voler contestar les preguntes del fiscal José Perals ni del jutge José de la Mata, que els havia citat com a imputats per delictes de corrupció entre particulars i estafa.

Avui és el torn de Neymar

Avui li toca declarar a Neymar, que va ser citat com a investigat al costat del seu pare, Neymar da Silva Santos, i la seva mare, Nadine Gonçalves da Silva. En aquesta nova causa s'investiga la querella que va interposar contra aquestes tres persones el fons DIS, que tenia el 40% dels drets federatius de Neymar i que es considera estafat per no haver cobrat els diners que li corresponien.