Els millors especialistes estatals de la modalitat de billar artístic participaran entre dissabte i diumenge al Gran Prix que organitza el Club Billar Manresa a les seves instal·lacions als Dipòsits Vells.

Aquesta competició, que té un premi per al vencedor de 210 ?; 150, per al segon classificat; 90 per al tercer i el quart; 35, del cinquè al vuitè; i 10, del novè al dotzè, tindrà la presència de dotze jugadors. El primer en el rànquing és el murcià Héctor Cuadrado, vencedor l'any passat, i el segueixen a la llista Xavier Fonellosa (Catalunya), José M. Gómez (València), Jordi Oliver (Catalunya), Sergio Sánchez (Madrid), Jaume Norberto (Catalunya), Jaume Carreras (Catalunya), Francesc Hernández (CB Manresa), Manuel Hernández (Madrid), Antonio Sáez (Catalunya), Gregorio Alonso (Madrid) i Manel Lozano (Galícia).

En la jornada de dissabte es farà la fase prèvia amb els billaristes dividits en quatre grups de tres (10 h, 12 h, 16 h i 18 h). Diumenge, les tandes definitives (10 h a 12.30 h) i la final, a les 16.30 h.